Intoarcere la pagina principala SNAC Romania
Login
Strategia Nationala de Actiune Comunitara Strategia SNAC Asociatia SNAC Forumul SNAC
Inregistrare Introduceti numele dvs. de utilizator
Introduceti parola dvs.
 

Gripa porcina concluzii

Gripa porcina concluzii

Concluziile si explicatiile colaboratoarei noastre, specialista in biologie si doctor in stiinte la o universitate din Germania, care a efectuat si traducerea:

- OMS a modificat definitia pandemiei. Vechea definitie pentru virusul cauzator de pandemie era: un nou virus (i) care se raspindeste repede (ii) si pt. care populatia nu are imunitate (iii) de aceea determina rate de morbiditate si mortalitate ridicate (iV). Noua definitie contine numai (i) si (ii). Sursa: ‘A Whole Industry Is Waiting For A Pandemic’ [LINK]

- Pandemia este clar promovata in scop de cistiguri financiare enorme si promovare de cariere spectaculoase (aceeasi sursa).

- Vaccinurile vor contine adjuvanti care au rolul de a reduce cantitatea de virus omorit sau atenuat si de a stimula imunitatea organismului, dupa cum deja stiti. In acest fel se face economie la cantitatea de material viral care trebuie introdus intr-o doza. Nu se stie conform carui mecanism actioneaza aceste adjuvante dupa cum indica chiar acest articol despre actiunea adjuvantelor (vezi “summary” la sfirsitul articolului: New – Age Vaccine adjuvants: Friend or Foe? [LINK]. Este practic un studiu care confirma cele afirmate in articolul tradus (de mai sus, n.n.). Ce mi se pare culmea culmilor e ca se folosesc ca adjuvante substante despre care nu se stie exact conform carui mecanism actioneaza ca adjuvant!

- Numeroase surse avertizeaza ca adjuvantele sunt toxice (vezi sursa New – Age Vaccine adjuvants: Friend or Foe? – un studiu intreg care arata ca in unele cazuri adjuvantele pot avea reactii adverse periculoase). Vezi si lista de mai jos.

- Articolele despre toxicitatea adjuvantilor si faptul ca pot produce tulburari grave (autism, maladii autoimune etc.):

Vaccine Adjuvant Linked to Autism and Cellular Damage – [LINK] Swine Flu Shot May Rely on Emergency Use of Additives [LINK] - FLU SHOTS AND THE NEW ADJUVANTS: BEWARE! [LINK] - Squalene: The Swine Flu Vaccine’s Dirty Little Secret Exposed [LINK]

- “Bomba” am gasit-o pe un site obscur: squalena e folosita pentru a distruge fertilitatea animalelor. Swine flu vaccine has adjuvants that impair fertility [LINK]. La fel si un alt adjuvant (vezi traducerea trimisa acum citeva zile) Tween 80: [LINK]

- Presa germana (main-stream) nu se sfieste sa arate ca vaccinarea prevazuta in toamna va costa enorm de mult (in jur de 1 miliard euro ) si ca daca se vaccineaza dupa cum se prevede la ora actuala 25 milioane persoane asta ar putea insemna 250000 oameni care sa sufere de pe urma efectelor adverse vaccinurilor. Mai mult, sunt voci care denunta vaccinarea ca pe un experiment in masa pe pielea populatiei germane. Sursa: “Großversuch an der deutschen Bevölkerung” [LINK]

- Nu in ultimul rind: producerea de vaccin folosind linii celulare (asa cum arata si traducerea) provenind de la diverse animale este considerata de catre unii o idee periculoasa. Daca linia respectiva e contaminata intr-un fel sau in altul (chimic, patogen etc) atunci contaminarea ajunge in vaccin si de aici la populatie. Liniile celulare folosite in laboratoare sunt mentinute in viata cu ser bovin. Daca animalele de la care provine serul sunt infectate de plida atunci infectia ajunge la beneficiarii vaccinurilor. Sigur ca toate big pharma urla la ora actuala ca din gura de sarpe acompaniate de OMS ca nu vor face compromisuri cu calitatea vaccinurilor bla-bla-bla… ca totul e safe etc... asa de safe ca probabil va amintiti incidentele cu vaccinurile infectate cu gripa aviara trimise de Baxter in Cehia si scandalul care a urmat (se mentioneaza si in traducere).

In concluzie, vaccinarea are sens in cazul in care e vorba de un germen patogen care nu se modifica precum un virus si numai daca vaccinul si-a dovedit eficacitatea de-a lungul timpului. Toata campania asta hei-rupista de vaccinare mi se pare in acest moment mai mult decit suspecta. Este foarte probabil sa existe o agenda ascunsa, pe langa scopul foarte clar al obtinerii unui profit cit mai mare.

Orice om cu picioarele pe pamint ar trebui sa se refuze o vaccinare accelerata impotriva unui virus de intensitatea celui actual in conditiile in care virusul se va modifica oricum iar vaccinurile vor contine cel mai probabil adjuvanti toxici.

Plus ca in Romania vaccinurile vor fi, se spune, produse de Institutul Cantacuzino care prevede sa produca 5 milioane de doze pina in noiembrie.  Si in cazul vaccinurilor produse de Cantacuzino se pune aceeasi problema ca si in cazul celor produse de big pharma [marile companii farmaceutice internationale, n.n.]: adjuvanti, perioada de testare, etc.

***

Explicatii “tehnice” pentru mai buna intelegere a problemei:

Virusul consta din 2 parti: invelisul de suprafata care acopera un fragment de acid nucleic (materialul genetic-genomul) virusului. Materialul genetic codifica informatia pentru producerea proteinelor (caramizile) din care e alcatuita suprafata virusului. Aceste proteine (amintite si in articol, vezi chenar) sunt cele care determina virulenta si capacitatea virusului de a se raspindi.

Materialul genetic are capacitatea de a se recombina prin segmentarea materialului genetic si rearanjarea segmentelor, la acest proces putind sa participe una sau mai multe tulpini virale daca acestea se “intilnesc”. Prin rearanjarea (sau recombinarea) materialului genetic virusul se modifica atit din punct de vedere al genomului cit si al proteinelor care alcatuiesc suprafata sa.

Vaccinul contine virusuri omorate sau slabite prin diferite procedee. Nu cred ca la inceputuri vaccinurile contineau adjuvanti, in orice caz nu contineau adjuvanti toxici. Acum insa companiile de medicamente vor sa vinda cit mai multe doze de vaccin si sa scoata un profit cit mai bun. De aceea au renuntat la metoda traditionala de a obtine vaccinul prin injectarea oualor de gaina (vezi in articolul tradus) si folosesc culturi de celule care pot fi propagate mai rapid. Dar mai ales folosesc adjuvanti. Daca in mod normal adjuvantii ar trebui sa ajute (dupa cum le e si numele) prin stimularea raspunsului imun al organismului la vaccin, ceea ce fac acum companiile farmaceutice e sa taie din doza de vaccin (de virus mort sau atenuat) si sa o inlocuiasca cu adjuvant care in multe cazuri e toxic. Adica “boteaza” vaccinul asa cum circiumarii “boteaza” vinul lungindu-l cu apa.

Din lacomie s-a ajuns la situatii extreme in care adjuvantii reprezinta un procent revoltator de mare din masa dozei propriu-zise. Presupun ca se utilizeaza substante cu potential toxic pentru ca in mod natural acestea determina corpul sa se apere, sa produca anticorpi (in privinta asta ar trebui consultat un medic). Posibil ca in ecuatia actuala sa intervina si planurile malefice ale mai-marilor lumii care se tot pling de supra-populare de ani de zile. Ce e sigur e ca actuala stare de lucruri se datoreaza lacomiei marilor corporatii farmaceutice si lipsei totale de respect pentru viata a miliarde de oameni…

Iar daca se ajunge sa se injecteze substante toxice pe scara globala e de presupus ca se poate ajunge chiar mai departe ... Asa ca marile coporatii ar trebui sa nu se mai ofuscheze cand sunt banuite de tentativa de genocid.

Sursa http://www.razbointrucuvant.ro/

 
 
Oportunitati voluntari
Comunitate
Prezentare activitate
Educatie
Cursuri
Evenimente
Resurse si fonduri
Intrebari frecvente
Documente
Legislatie

Preşedintele României i-a acuzat pe unii dintre profesori că îi suprasolicită pe elevi şi că ...
 
Boboteaza şi ziua Sfântului Prooroc Ioan Botezătorul încheie sărbătorile naşterii lui Hristos
 
Gripa porcină şi teoria conspiraţiei. O jurnalistă austriacă acuză OMS şi ONU de bioterorism şi tentativă de genocid
 
Concluziile si explicatiile colaboratoarei noastre, specialista in biologie si doctor in stiinte la o universitate din Germania, care a efectuat si traducerea
 
STUDIU STIINTIFIC ASUPRA PERICULOZITATII VACCINULUI GRIPEI PORCINE
 
Parlamenteri din Consiliul Europei: Pandemia A/H1N1, un fals în favoarea firmelor farmaceutice