Intoarcere la pagina principala SNAC Romania
Login
Strategia Nationala de Actiune Comunitara Strategia SNAC Asociatia SNAC Forumul SNAC
Inregistrare Introduceti numele dvs. de utilizator
Introduceti parola dvs.
 

Sporovaieli & Reflectii

2010 – cel mai uimitor an al vietii voastre!!!

2010 este anul din care se nasc legendele!
Din multe puncte de vedere, energia acestui an special este mult mai importanta decat cea a anului 2012. Ea este esentiala pentru evolutia planetei. Lucrurile pe care le faceti si pe care le activati in acest an, la scara mare, determina viitorul vostru si contribuie la viitorul planetei. Acesta este anul in care trebuie sa aveti aspiratii inalte si sa va asumati, cu mult curaj, riscuri.  Viitorul vostru (si viitorul nostru colectiv) va fi insamantat in lunile care urmeaza. Semintele pe care le plantati in solul fertil al sufletelor voastre in acest an vor prinde radacini in 2011 si vor rodi in 2012.

2010 este anul in care este bine sa va concentrati asupra visurilor voastre, sa renuntati la atasamente, la credintele limitative privind viitorul. Nu mai este nevoie sa va considerati victime ale copilariei, ale circumstantelor sau ale vremurilor in care traiti. Priviti inainte. Incetati sa mai conduceti masina vietii voastre, privind in oglinda retrovizoare. Decideti ca anul care vine va fi cel mai plin de oportunitati, de pasiune, cel mai transformator an din viata voastra de pana acum…si asa va fi!

Previziuni pentru 2012

Inbox-ul meu a fost plin de email-uri continand o multime de previziuni despre data de 21.12.2012. Unele pot fi credibile, iar altele infricosatoare. Oricum, un element de care majoritatea acestor predictii nu tin cont este liberul arbitru. Desi, uneori, destinul vostru pare sa fie purtat de suvoiul unui rau cu ape foarte repezi, in realitate dispuneti intotdeauna de liberul vostru arbitru. Indiferent cum poate arata destinul vostru, liberul arbitru va poate determina viitorul. Acesta este anul in care trebuie sa apucati haturile viitorului vostru, prin intermediul liberului arbitru. Aproape fiecare persoana are o perceptie diferita asupra viitorilor trei ani; iata cu ce rezoneaza sufletul meu:

1. 21 decembrie 2012 nu reprezinta data de sfarsit a existentei omenirii. Pur si simplu nu este adevarat. Aceasta este fie o drama hollywood-iana, fie creatia unor oameni carora li se trezeste spiritul de aventura, in ideea ca pot impiedica sfarsitul lumii…cam in acelasi fel in care oamenii dau navala, cand izbucneste un incendiu.

2.Este adevarat ca in viitor va avea loc o accelerare a energiilor, dar acest proces deja a inceput in luna octombrie, si se va amplifica in 2010. Noi co-cream realitatea noastra si ceea ce punem in subconstientul colectiv, cu luni inainte, va dicta circumstantele viitorului. Folositi aceasta accelerare, pentru transformare si vindecare.

Acesta este anul in care aveti posibilitatea de a manifesta dorintele inimilor voastre.

In lunile care urmeaza, puteti descoperi adevarul din sufletele voastre. Ceea ce a fost ascuns, se va dezvalui. Este un timp in care sa va ascultati visele si intuitiile si sa observati semnele care va ies in cale. Atunci cand ascultati ceea ce ele va transmit, veti face alegerile corecte. Iesiti din ceata care va inconjoara si patrundeti in stralucirea voastra. Concentrati- va pe lucrurile pentru care sunteti recunoscatori si, pe cat este posibil, nu va mai lasati absorbiti de problemele trecutului. Imbratisati anul care vine, cu placere si bucurie. Tema anului 2010 este: “energia urmeaza gandul”. Gandurile voastre vor deveni noua realitate, cu o viteza tot mai mare. Va rog, nu pierdeti aceasta pretioasa deschidere a timpului.

Iata cateva lucruri pe care le puteti face in zilele ce urmeaza, pentru a profita de avantajele oferite de acest timp foarte puternic:

- Creati un “Colaj cu semintele viziunii” voastre pentru viitor. Acesta este un instrument puternic, ce da rezultate, pentru ca da forma lumii nevazute. Procesul in sine este o ceremonie a creatiei, care faciliteaza procesul prin care visurile voastre devin realitate. Iata cateva sugestii: nu incercati sa gasiti fotografii cu imaginea exacta a “lucrurilor” pe care le doriti. Folositi fotografii sau cuvinte care va creeaza “sentimentul” a ceea ce doriti sa experimentati, ca rezultat al dobandirii obiectului dorintelor voastre. Este mult mai usor sa manifestati ceea ce doriti, atunci cand sunteti in legatura cu “emotia” legata de implinirea dorintei. De asemenea, nu puneti in colajul vostru nimic din ceea ce ar putea face subconstientul vostru sa tipe: “Asa ceva nu se poate intampla”! Colajul vostru trebuie sa fie cat se poate de realizabil. Asezati colajul intr-un loc din care energia lui sa poata fi absorbita de subconstientul vostru.

- Creati o Cutie magica, cu miracole. Aceasta seamana cu crearea colajului, dar este mult mai fluida. Decorati o cutie – poate fi din carton, lemn sau material plastic – iar in jurul laturilor exterioare, scrieti: “Multumesc! Multumesc”! Iar in interiorul capacului, scrieti: “Tot ceea ce e scris in aceasta cutie este adevarat”! Apoi, scrieti-va pe biletele dorintele voastre…ca si cand s-ar fi materializat deja . Cand una dintre dorinte se materializeaza, inlocuiti biletelul respectiv…si, daca vreti, puteti adauga si alte biletele. Puneti in cutie obiecte speciale, cum ar fi cristalele sau petalele de flori. Asezati cutia intr-un loc special, pentru a ajuta la manifestarea visurilor voastre.

Faceti o bagheta a manifestarii spiritului. Decorati o bagheta cu ata, margele, burete, pene s.a.m.d., in timp ce va afirmati intentiile si rugaciunile pentru anul 2010. Fiecare parte reprezinta un aspect diferit al vietii voastre din anul ce va veni. Lasati bagheta afara, timp de 24 de ore, de preferat intr-un loc in care poate primi lumina soarelui de dimineata. Apoi, agatati-o in interior, pentru a putea radia aceasta energie, in noul an.

Aceste obiecte, aparent simple, pot influenta foarte mult viata voastra, in anul care vine. Pentru a invata mai multe despre aceste lucruri, va invit sa accesati website-ul meu: DeniseLinn.com, apoi link-ul: Soul Coaches, pentru a va programa participarea la un curs.

Fie ca anul care vine sa fie plin de binecuvantari si iubire!!!

Denise

Newsletter-ul Denisei Linn – „Sporovaieli si Reflectii”

 
 
Oportunitati voluntari
Comunitate
Prezentare activitate
Educatie
Cursuri
Evenimente
Resurse si fonduri
Intrebari frecvente
Documente
Legislatie

La Școala Specială nr. 2 “Constantin Pufan”din Galați a fost sărbătorită “Ziua Voluntarului”.
 
Lupta pentru regionalizarea Romaniei
 
Homeschooling - De ce refuză o familie să-şi trimită copiii la şcoală
 
Macroregiunea V sau Coloana a cincea?
 
Manualele româneşti ne îndobitocesc copiii. Comisia de învăţământ din Camera Deputaţilor pune în discuţie `balastul` din manuale
 
Legea Educaţiei intră în dezbatere publică până la 1 martie. Funeriu o vrea gata până la toamnă şi promite dezumflarea programei: "Nu mai avem timp"
 
Profesorii atacă în justiţie eliminarea sporurilor şi pregătesc pichetarea Ministerului Educaţiei
 
Copiii-cobai, incluşi în testarea vaccinului Cantgrip, primesc 600 de euro
 
Parlamentari din Consiliul Europei cer comisie de anchetă pe subiectul `falsei pandemii` de gripă A/H1N1
 
Streinu Cercel induce panica in populatie - afirma consilierul prezidential Virgil Paunescu. Romania nu va importa niciun vaccin
 
PANICA indusa prin propaganda TV – explicatia pentru valul de oameni care se vaccineaza FARA SA STIE EFECTELE ADVERSE. Continua presiunile fantastice pe medicii de familie!
 
Virusul gripei porcine a fost creat în laborator
 
Violenţa în şcoli persistă pe fondul ineficienţei măsurilor anunţate de autorităţi
 
“Nu vă fie teamă de ce aduce Noul An! ..."
 
Angajaţii din învăţământ nu vor fi afectaţi de OUG 114 până la 31 august 2010
 
Alegerea între pensie şi catedră va lăsa universităţile fără profesori la doctorate. Rectoratele au demarat protestele.
 
Legea educaţiei trebuia dezbătută în Parlament, pentru a permite implicarea societăţii civile
 
Ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, a anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că măsurile pentru aplicarea Ordonanţei de Urgenţă 114/2009 vor fi luate în funcţie de cifra de şcolarizare şi a reasigurat că nici un post nu va fi pierdut până la 31 august 2010.
 
Bacalaureatul nu va avea modificări faţă de ceea ce s-a anunţat deja, pentru că merge înainte pe bază de ordonanţă de urgenţă. Directorii de şcoli pot fi membri de partid, pentru că interdicţia nu e prevăzută de Constituţie.
 
Noua Lege a Educaţiei se va aplica în următorul an şcolar, dacă se adoptă până la 1 septembrie